City Motion Fitness - Træning og velvære

VÆGTTAB

VÆGTTAB

Navnet Iduva stammer fra det latinske ord "adiuvo", "at hjælpe", og harmonerer på alle måder med de værdier konceptet bygger på.

Du vil hurtigt opleve, at Iduva er mere end blot kosterstatning. Med produktet følger både professionel vejledning, digitale værktøjer og inspirations- og vejemøder. Vores engagerede eksperter står til rådighed, og med vores hjemmeside og app til din smartphone, er Iduva med dig hele vejen.

Det er en udfordrende proces at komme ned i vægt - med Iduva er du ikke alene.


HVORFOR VÆLGE KOSTERSTATNING I EN PERIODE?

Det skaber motivation at starte med et stort vægttab. Den sikreste måde at skabe et stort vægttab på, på kortest mulig tid, er ved at vælge kosterstatning i en periode. Alle vil kunne se det og du vil derfor får ros og komplimenter.

Iduva kosterstatning er et VLCD (Very Low Calorie Diet) produkt. At gå ned i vægt med VLCD er sikkert, enkelt og effektivt, især hvis man kombinerer VLCD produkter med kostrådgivning og livsstilsænring. VLCD produkter har været undersøgt af forskere siden 1970'erne, og samtlige undersøgelser viser, at det er en sikker og effektiv måde at gå ned i vægt på. Iduva kosterstatning indeholder alle de vitaminer og mineraler, som kroppen skal bruge og fungerer som mad i koncentreret form. Iduva følger Fødevaredirektoratets og EUs normer for komplet kosterstatning ved vægtkontrol.

Kickstarteren - til et større og varigt vægttab.

Starten på dit nye liv - livsstilsændringer der gør en forskel.

Den korte og intense - når du vil af med de få overflødige kilo


Når du lever af Iduva kosterstatning og ikke spiser andet kommer du i ketoseforbrænding. Det vil sige at du forbrænder fedt som din primære energikilde. Den totale ketosefase indtræffer efter 2-5 døgn (varierer lidt fra person til person). Den sygelige tilstand af ketose, som kan forekomme ved diabetessygdom kan ikke sammenlignes med den milde ketose, som du opnår ved at gå på Iduva. Du kan måle niveauet af ketoner i urinen ved at købe ketodiabur på apoteket.

Du vil i ketofasen opleve, at din ånde er dårligere end den sædvanligvis er. Dette sker fordi et af affaldsstofferne når du forbrænder fedt er acetone. Den dårlige ånde er med andre ord et tegn på at du forbrænder det fedtdepot. Hvis du syntes ånden er generende så husk på at det kun er i få dage set i forhold til resten af dit liv og at du opnår det du ønsker - nemlig at tabe dig på en hurtig og sikker måde.


HVAD ER KETONER?

Ketoner er et produkt af fedtforbrændingen. Ketonernes funktion: Frigør fedt og giver kroppen energi. Dette er den bedste energikilde efter kulhydrater. Ketoner produceres, når kroppen forbrænder fedt. Kroppen bruger disse ketoner som energikilde - det vil sige, at kroppen bruger sit eget overflødige fedtlager til at give dig en masse energi gennem dagen. Den naturlige konsekvens er, at fedtlageret i kroppen mindskes. Det sparer muskelcellerne ved en vægtreduktion, og giver en øget følelse af friskhed og giver dig mere energi.